27.1.07

Täsmätuotteita Ikeasta

Kun nyt piti käydä Ikeassa hakemassa syntymäpäivälahja tuttavaperheen lapsille, niin samalla sieltä tarttui mukaan kaksi ihan ehdotonta asiaa:

* 25*25-senttisiä valkoisia froteepyyhkeitä kymmenen kappaleen pakkauksissa - kaksi pakkausta: näitä tarvitaan vauvaperheen keittiössä jatkuvasti, ja parin vuoden ja useiden kymmenten pesujen jälkeen niistä tulee vielä oivallisia pölyrättejä yms. Ehkäpä ovat ympäristönkin kannalta jopa kestävämpiä kuin talouspaperin käyttäminen.

* 2 euro-euro-jatkojohtoa, siis sellaista parimetristä johtoa, joissa on molemmissa päissä vain litteä eurotöpseli - näillä saa helposti vedettyä sähkön paikasta toiseen, kun yleensä sitä tarvitaan vain yhdelle laitteelle ja nekin ovat nykyään järjestäen tällaisia pienitehoisia eurojohdollisia. Hintakin taisi olla kahden euron paikkeilla. (täysin kestämätöntä tietysti hankkia tällaisia varmuuden vuoksi, mutta tarpeeseen ostettuna ehkä aavistuksen parempia kuin ne tavalliset johdot, joissa on päässä iso mötikkä ainakin kolmelle paksulle virtajohdolle - siis ainakin esteettisesti parempia)'

0 Comments:

Post a Comment

<< Home