9.4.07

Turhin kodinkone

Mikä on huushollisi turhin kodinkone? Se, jonka hankita kadutti saman tien. Se, jota ei lahjaksi saamisen jälkeen ole käytetty kertaakaan. Se, jota hävettää näyttää vieraille.

Meillä kuvittelin sen löytyvän keittiöstä. Mutta ei, käytettynä hankittu leipäkone leipoi säännöllisesti ainakin pari vuotta ennen kuin siirtyi kellariin. Samoin sekoittimet, soseuttimet ja jopa mehulinko ovat ajoittain käytössä. Kuten myös vohvelirauta.

Yksi hyvä ehdokas olisi myös sähköhammasharja. Se piti hankkia hampaiden parhaaksi vuosia sitten, mutta nyt kaikki hampaat harjataan perinteisillä harjoilla. Sähkökone odottaa kärsivällisesti kylpyhuoneen hyllyllä, mutta silloin harvoin, kun sitä haluaisi taas kokeilla, on sen akku tyhjä.

Ehdoton turhuuksien turhuus löytyy kuitenkin varastosta: höyrypuhdistin. Laite on mukava, helppokäyttöinen ja tehokas, mutta mitään käyttöä sille en keksi. Se piti hankkia muutama vuosi sitten jäätyneiden vesijohtojen sulattamiseen, mutta sekään ei silloin onnistunut.

Onko jollain hyviä ehdotuksia höyrypuhdistimen käyttöön?

Labels:

2 Comments:

At 13:16, Anonymous Anonymous said...

Jos siinä sun höyrypuhdistimessa on sellainen näppärä pieni suutin, niin kokeilepa, jos päräyttäisit sillä kaakelointien saumat puhtaaksi. Pitäisi toimia siihen(kin) hommaan.

 
At 03:25, Anonymous Anonymous said...

Aah, höyrypuhdistin!

Olen yrittänyt metsästää ns. höyrypingviiniä, mutta eipä noita mistään taas tunnu löytyvän.

Ai mihinkö kyseistä värkkiä käyttäisin? Olen antanut itselleni kertoa, että mm. sohvan ja patjat saa sillä mukavasti puhdistettua. Ja ne iänikuiset vessanlattian kaakelointien saumat - kuten joku jo vinkkasikin.

 

Post a Comment

<< Home