18.10.06

Taas uusi reppuko?

Miksiköhän konferensseissa aina pitää jakaa materiaali jonkinlaisessa repussa tai olkalaukussa? Näille ei yleensä ainakaan meidän huushollissa ole mitään käyttöä. Tällä kertaa NordiCHI 2006:ssa annoin repun ja sen sisällä olleen kummallisen muoviesineen takaisin järjestäjille toivoen, että se sitä kautta päätyisi jollekin, joka sitä oikeasti voisi tarvitakin.

CHI 2000 oli iloinen poikkeus: siellä materiaali annettiin tavallisessa, tukevasta kankaasta tehdyssä kauppakassissa, joka meillä on ostoskassina lähes päivittäisessä käytössä edelleenkin!

2 Comments:

At 15:21, Blogger Taviokuurna said...

Konferenssirepuista ei ole kokemusta, mutta ehkä niitä voisi antaa vaikka tutuille lapsille? Jos vain kuva-aiheet kelpaavat (et taida Aku Ankka -konferensseissa kuitenkaan käydä? :)

Mahtava idea tällä blogilla, ja kivasti kirjoitettuja juttuja. Kas, kun en aikaisemmin ole tänne löytänyt. No, nyt rupean käymään sitäkin innokkaamin!

 
At 22:08, Blogger Tomi said...

Hienoa! Tervetuloa vaan lukemaan ja kommentoimaan.

Yleensä nuo reput ja muut kassit on varustettu isolla järjestön tms. yhdistyksen logolla ja ovat muutenkin vähän 'tympeän' oloisia. Ja lisäksi olen ikävä kyllä pannut merkille, että laatu tuollaisessa yrityslahjaksi suunnatussa kamassa on liian usein varsin heikkoa. Ja sitten on vielä se tosiasia, että edes lapsille ei tunnu nykyään läheskään mikä tahansa kelpaavan.

 

Post a Comment

<< Home