6.9.06

Sähköinen kirpputori

Yrityksen työntekijöiden sähköinen kirpputori näyttäisi toimivan hienosti tällaisessa useiden tuhansien työntekijöiden työpaikassa. Yllättävän monet sitä tuntuvat seuraavan, eikä päivän ilmoitusten otsikoiden selaamiseen juuri minuuttia kauempaa mene. Kaupankäynti on helppoa - toiseen osapuoleen on huomattavasti helpompi luottaa kuin tuntemattomaan, ja tavara liikku helposti, kun ihmiset käyvät päivittäin samoilla paikoilla. Ehdottoman suositeltavaa kaikille isoille työyhteisöille.

Oikeankokoiset sadehousut lapselle löytyivät helposti: ostoilmoitukseen tuli vastaus muutamassa tunnissa, ja seuraavana päivänä sain ne jo sovitettavaksi.

4 Comments:

At 07:05, Anonymous Anonymous said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At 13:13, Anonymous Anonymous said...

Kuulostaa hyvältä toiminnolta! Omassa pikkutyöpaikassa tällaiseen ei valitettavasti ole samalla tavalla mahdollisuutta, vaikka tavara saataa vaihtaa omistajaa perinteisemmin kahvipöytäkeskustelujen sivujuonteena :)

 
At 19:55, Blogger Tomi said...

Hmm... kuulin sittemmin syrjäkorvalla, että joku olisi ko. työyhteisössä saanut aloitepalkinnon koko kirpputorin lakkauttamisesta perustuen siihen, että sen lukemiseen menee työntekijöiltä hyvää työaikaa hukkaan. Onkohan tämä nyt sitten sitten sitä oikeansuuntaista kehitystä?

 
At 01:16, Anonymous Anonymous said...

yle?

 

Post a Comment

<< Home