17.1.08

Huonoja leluja ja hyvää palvelua

Syksyltä tulee mieleen kaksi (kyseenalaista) lelutapausta, joissa laatu oli onnetonta, mutta palvelu hyvää: toinen oli jäätelöautosta ostettu pieni radio-ohjattava auto ja toinen Sirkus Finlandiasta hankittu hieno, ilmaan kirjoittava, kädessä pidettävä tuuletin. Molemmat toimivat noin yhden illan, jonka jälkeen ne toimivat enää satunnaisesti. En voinut kummassakaan tapauksessa sulattaa tällaista laatua, joten laitoin viestin ko. tahoille. Ja kas, molemmissa tapauksissa tupsahti postilaatikkoon uusi vastaava ilman sen kummempia kyselyitä. Hyvää palvelua!

Tosin voisi kyseenalaistaa kummankin kapineen kohdalla sen, onko uuden hankkimisessa mitään järkeä, kun se on sekä turha että eliniältään kovin lyhytkestoinen. Eli tulin näiden osalta kuluttaneeksi turhaan tuplasti, mutta toisaalta eivät kuluttajat saa mielestäni noin huonoa laatua hyväksyä.

Ikävä kyllä molemmat näistä leluista taitavat kuulua siihen surulliseen kategoriaan, joka ei uusia pattereita tule koskaan näkemään: lelu unohtuu lelukorin pohjalle viimeistään siinä vaiheessa, kun paristot loppuvat.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home