5.6.06

Löytöjä kaatopaikalta

Kävipä hyvä tuuri: olin taannoin viemässä puutavaraa kaatopaikalle ja siinä puutavarakasan vieressähän lojui kaksi täysin käyttökelpoista rottinkista nojatuolia! Muutama punos oli lähtenyt purkautumaan, mutta pienellä laittamisella noista saadaan täysin toimivat istuimet. Eikun kyytiin vain - olikin juuri mietitty, että minkälaiset tuolit pitäisi hankkia parvekkeelle.

Portilla piti hetki anella, että sai ottaa nuo tuolit mukaan. Kaatopaikka kun ei ole mikään kierrätyskeskus. Ja ymmärtäähän sen: turvallisuusnäkökohdat yms. pitäisi miettiä aika lailla uudelleen, jos kasoja penkomassa olisi jatkuvasti ihmisiä.

Ja ymmärrän kyllä sitäkin, joka joutui tuoleista luopumaan, kun ei niille ehkä ollut enää paikkaa (ja juhannuskokon sytyttämiseen oli liian pitkä aika). Kierrätyskeskuskaan ei nykyään enää ota vastaan kuin priimatavaraa. Onneksi edellinen omistaja oli sentään arvostanut tuoleja sen verran, että oli jättänyt ne siististi kasan viereen eikä heittänyt niitä romun sekaan.

1 Comments:

At 14:40, Blogger Vapaaherra said...

Olemme myyneet Huuto.netin kautta kaikenlaista pientä tämän remontin jäljiltä jäänyttä. Yksi vanha valaisin meni eurolla, mutta eipä tarvinnut heittää roskiin. Tuo on ihan kätevä tapa pistää tavaraa kiertämään.

 

Post a Comment

<< Home