6.3.06

Potta

Piti hankkia pojalle uusi potta. Edellinen oli 70-luvun alusta omasta käytöstäni, mutta ergonomiavaatimukset ovat näköjään muuttuneet sitten tuon ajan designin.

Potta on vähän ongelmallinen tuote: yhden lapsen käytössä se ei vielä kulu mihinkään, mutta vieraan käytetyn potan käyttöönottaminen tuntuu jotenkin hygienian kannalta epäluontevalta. Eteenkin, kun uuden Orthexin muovipotan saa - ikävä kyllä - alle neljällä eurolla.

Eli jos joku tuon vielä suostuu vastaanottamaan, se palvelee hyvin ja pitkään. Todennäköisesti se päätyy kaatopaikalle siinä vaiheessa, kun se menee halki, tai kun sen pinta on valossa haurastunut niin, että sitä ei saa enää puhtaan oloiseksi.

1 Comments:

At 19:28, Anonymous Anonymous said...

Hei, tiedän potta ilmoituksesi olleen jo kauan aikaa, mutta ajattelin kuitenkin kysyä, sillä metsästän hiiren ja kissan kanssa juuri tälläisiä vanhoja pottia. Pikku poikani peppu on niin pikkuinen että hänelle ehkä sopisi juuri tälläinen vanhan mallinen potta. Ehkäpä sulla olisi juuri se oikea? jos löytyy, mittaatko huvikses potan aukon. Tuulia. voit vastata suoraan; tuulia.schroderus@jippii.fi

 

Post a Comment

<< Home